Budgetbutiken

Sandhamnsgatan 63B,
115 28 Stockholm
Sweden

Kontaktinformation:

Telefon: +46 8 55 35 55
E-post: support@budgetbutiken.com

Företagets registrering:

Registrerat namn: Budgetbutiken
Registrerad adress: Sandhamnsgatan 63B,115 28 Stockholm Sweden
Registreringsnummer: 115-28-115-28

Företagsledning:

Budgetbutiken
Ognjen Nisavic

Om oss:

Budgetbutiken är dedikerade till att tillhandahålla Best. Vi är stolta över att leverera produkter av hög kvalitet och exceptionell kundservice.

Friskrivningsklausul:

Innehållet och informationen på denna webbplats tillhandahålls i allmänt informationssyfte. Vi strävar efter att hålla informationen korrekt och aktuell, men vi lämnar inga garantier av något slag, uttryckliga eller underförstådda, om fullständighet, korrekthet, tillförlitlighet, lämplighet eller tillgänglighet avseende webbplatsen eller informationen, produkterna, tjänsterna eller den relaterade grafiken på webbplatsen. All tilltro till sådan information sker därför helt på egen risk.

Vi kan under inga omständigheter hållas ansvariga för förlust eller skada, inklusive men inte begränsat till indirekt förlust eller skada eller följdförlust eller skada, eller förlust eller skada av något slag till följd av förlust av data eller vinst till följd av, eller i samband med, användningen av denna webbplats.

Upphovsrätt:

Denna webbplats och dess innehåll tillhör Budgetbutiken. Alla rättigheter förbehålls. All vidaredistribution eller reproduktion av delar av eller hela innehållet i någon form är förbjuden.

Varumärken:

Alla varumärken eller logotyper som används på denna webbplats tillhör sina respektive ägare.

Kontakta oss:

Om du har några frågor eller funderingar kring vårt avtryck, vänligen kontakta oss på info@budgetbutiken.com. Vi uppskattar ditt förtroende för våra produkter och tjänster. Tack för att du väljer Budgetbutiken.